Partnereink

PARTNEREINK

Legfontosabb partnereink és támogatóink:

A British Council az Egyesült Királyság nemzetközi kulturális és oktatási intézete. Feladatuk az angol nyelv oktatása és a brit kultúra terjesztése.

Az Amerikai Nagykövetség Regionális Angol Nyelvtanítási Irodája az emberek közötti megértés elősegítését célozza meg informatív, oktatási és kulturális programok szervezésével.

Egyesületünk 2008 óta jelentős támogatást kapott a Nemzeti Civil Alapprogramtól, mely támogatást működési költségekre fordítottuk.

SZPONZOROK/PARTNEREK

Egyesületünk nyitott a kapcsolatteremtésre. Ha úgy gondolja, hogy cége, szervezete be tudna kapcsolódni tevékenységünkbe, szakmai vagy pénzügyi segítséget tud nyújtani nekünk céljaink megvalósításához, vagy kölcsönösen tudjuk támogatni egymást, kérjük vegye fel a kapcsolatot irodánkkal: office@iatefl.hu. Köszönjük!

Külföldi partner egyesületek

IATEFL - International Association of Teachers of English as a Foreign Language  - angolt, mint idegen nyelvet tanító tanárok egyesülete. Az egyesület célja, hogy kapcsolatokat építsen ki a világ minden táján angol nyelvet tanító szakemberek között és elősegítse fejlődésüket, támogassa szakmai előmenetelüket.

Egyesületünk célja a hazai nyelvoktatás színvonalának fejlesztése, ennek egyik fontos eleme, hogy partner megállapodást kötöttünk több szomszédos ország angol nyelvtanárokat tömörítő egyesületével, hogy nemzetközi téren is minél több tapasztalatot tudjunk szerezni, illetve, hogy saját munkánkat megismertessük partnereinkkel. Együttműködésünk legfontosabb eleme, hogy minden évben egy tagunk utazási támogatásban részesül, hogy részt vehessen egy külföldi konferencián. A szállást, részvételi díjat és étkezést külföldi partnerünk fizeti, saját konferenciánkon pedig mi látjuk vendégül partnereink képviselőit.

Az alábbi szervezetekkel kötöttünk partnermegállapodást:

Partner szervezet neve

Ország

Weboldal

BETA-Bulgaria

Bulgária

www.beta-iatefl.org

ELTA-Serbia

Szerbia

www.elta.org.rs

HUPE - Croatia

Horvátország

www.hupe.hr

MSATE - Czech Republic

Csehország

www.msate-mssua.englishteachers.net

ATECR - Czech Republic

Csehország

www.atecr.cz

IATEFL - Poland

Lengyelország

www.iatefl.org.pl

RATE - Romania

Románia

www.rate.org.ro

SAUA-SATE - Slovakia

Szlovákia

www.saua-sate.sk

IATEFL - Slovenia

Szlovénia

www.iatefl.edus.si

IATEFL (UK)

Egyesült Királyság

www.iatefl.org

A fent említett utazási támogatásról angol nyelvű oldalunkon részletesebben olvashat.